Küldetésünk:

Termékeink kiváló minőségének és megbízhatóságának védjegye a kizárólag európai működtetők alkalmazása (OSRAM, HELVAR, TRIDONIC, VOSSLOH) és az ISO 9001 minőségbiztosított gyártás. A fény szeretete - párosulva határozott  minőségtudatunkkal - fejleszti folyamatosan a Papillon-Lighting termékeit, hogy Önökkel együttműködve elképzeléseik megvalósulását.

Célunk az, hogy olyan világítástechnikai megoldásokat kínáljunk, amely azonosulva a beruházói és a tervezői szándékkal, az Önök versenyképességét növeli.

Termékeinket ajánljuk:

Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet megbecsülését. Építtetőknek, mert komfortos, esztétikus, gazdaságos világítást igényelnek. Tervezőknek, a világítástechnika szakembereinek, mert elvárják a világítás- és elektrotechnikai szempontból egyaránt optimális, ergonomikus terméket. Kivitelezést végző szakembereknek, mert az installálás gyakorlati igényeinek megfelelő kivitelre számítanak. Kereskedőknek, mert számukra a kereskedői megbízhatóság bír nagy jelentőséggel.

www.papillonlighting.eu

Referencia

Sportberuházások
Sportberuházások

Continental Arena, Nyíregyháza | Dunaferr Aréna, Dunaújváros | MTK Stadion, Budapest

Nagyerdei Stadion (DVSC), Debrecen | Sportcsarnok, Oroszlány | Videoton Öltöző, Székesfehérvár

Vitorlás Kikötő Balatonfenyves, Fonyód, Alsóörs | ZTE Aréna, Zalaegerszeg

Technikai információk

Általános világítás

GLOMIVis LEDA közterületek, közintézmények és egyéb lakossági célú épületek megvilágítására szolgáló lámpatestek. A tervezések során felmerülő kérdések és a vevők igényeinek kielégítésére a lámpatestek optikai választéka nyújt megoldást. Elsősorban irodák, tantermek, bankok, eladóterek, ügyfélterek megvilágítására ajánljuk.

Általános világítás

Általános világítás (nedves környezet)

Carina LEDHercules RL LEDEzek a lámpatestek a közterületek, középületek, egyéb épületek nedves környezetében alkalmazhatóak. A lámpatestek megjelenése lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is az alkalmazzák őket, ahol az ipari jellegű design nem elfogadott. Elsősorban raktárak, közös terek, folyosók, külterek általános megvilágítására ajánljuk.

Általános világítás (nedves környezet)

Architectural világítás

ceppelquadroA fejezetben szereplő lámpatestek az építészek által elképzelt belsőtéri világításra kínálnak megoldást, amennyiben a megjelenés és megvilágítás is fontos szerepet tölt be a tervezés és a kivitelezés során. Ajánljuk szállodák, folyosók, előadók, konferenciatermek megvilágítására.

Architectural világítás

Architectural világítás (nedves környezet)

wallwalledAbban az esetben ha a környezet megköveteli a védettséget, de ezzel ellentétben az elegáns megjelenést is, ott lehet alkalmazni ebben a fejezetben található lámpatesteket. A lámpatestek lépcsők, parkok, sétálóutcák, mozik megvilágítására ajánlottak.

Architectural világítás (nedves környezet)

Ipari-technikai világítás

LEDtisnolaAz ipari környezetben használható lámpatesteket találjuk ebben a fejezetben. A kialakításuk, megjelenésük, védettségük alapján bármely mostoha körülmény között alkalmazhatóak. A lámpatestek megfelelően használhatóak ipari csarnokok, sportpályák, nagy terek valamint épületek megvilágítására.

Ipari-technikai világítás

Adatvédelmi Tájékoztató | © 2016. Papillonlighting.eu | E-mail: info@papillonlighting.eu